Home widget top left

You can add widgets here from Admin->Appearance->Widgets

Over

Jan  (101)

Koole Communicatie is het bedrijf van Jolien Koole, een ervaren en breed inzetbare communicatieadviseur. Het bedrijf is gevestigd in Culemborg en werkzaam door heel Nederland. Sinds 2000 heeft Jolien Koole samen met anderen tal van interessante projecten onder die vlag uitgevoerd, waarvan een aantal te vinden is in de portfolio. Communicatie is daarbij het sleutelwoord en vandaar ook de naam ‘Koole Communicatie’.

Visie

Jolien: “Mijn werk is heel divers en in de loop der jaren ben ik de rode draad gaan zien. De bijdrage die ik voor klanten lever is ‘het bouwen van duurzame relaties’. Ik werk aan betrokkenheid tussen mensen en organisaties, maar ook tussen sprekers en luisteraars.  Om zo te zorgen dat het wederzijds vertrouwen kan groeien en ze samen een duurzame kracht kunnen ontwikkelen om de juiste dingen goed te doen.”

Voor wie

Opdrachtgevers zijn overheden, verenigingen en bedrijven. De land- en tuinbouw heeft bij mij een streepje voor. De eerlijke communicatie van boeren en tuinders is misschien niet altijd even strategisch, maar wel oprecht, praktisch en in het hier en nu. Ik kom in deze context, die voor sommigen best lastig kan zijn, juist goed tot mijn recht. Mijn agrarische achtergrond en het werken met agrariërs – jong en oud – krijgen hier meerwaarde.”

Uitvoering

Het bouwen van duurzame relaties kan op veel verschillende manieren en daarom maak ik in de uitvoering gebruik van een netwerk van professionals. Communicatie  omvat namelijk een té breed terrein om op alle fronten uit te blinken en dat is wel wat ik opdrachtgevers wil bieden. Geen compromis aan de kwaliteit en doorgaan tot het goed is.”

Naast het werk

Jolien: “Mijn werk vind ik interessant en vaak ook uitdagend, daar geniet ik enorm van. Met enthousiasme en gedrevenheid ben ik aan de slag voor mijn opdrachtgevers. Daarnaast ben ik lid van de Raad van Toezicht van Heifer Nederland, een kleine ontwikkelingsorganisatie die goed past bij mijn hands-on mentaliteit en verbondenheid met Kenya. Op Youtube zijn mooie filmpjes beschikbaar van Heifers fantastische werk”.